Aprendre Màgia – Cursos y Classes de Màgia a Mallorca – Espanya
 
  www.cursosmagiamallorca.com   C o n t a c t e  
  P r o f . M a g o F e l i x
  info@magofelix.com
(0034) 600 064 359
 
 
Inscripció oberta tot l’any Cursos de màgia per nins www.escuelamagiamallorca.com

Cursos de Màgia per joves i adults – Classes en grup i individuals    - Palma de Mallorca – Espanya

La curiositat és un instint natural, és comú als éssers humans a totes les edats, des de la infància fins la vellesa, el qual ens duu a una necessitat d’explorar i investigar. Tots, qualque vegada, hem volgut descobrir què hi havia darrera d’un acte màgic.
Qui no ha viscut o pensat moments màgics, la màgia està sempre present, els nostres objectius de vida solen sorgir d’una il·lusió. Les etapes de les nostres vides estan plenes de realitats i fantasies que neixen dels nostres pensaments.
“La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida sigui interessant.” (Paulo Coelho)

Mai ha estat fàcil el poder aprendre aquest meravellós art, l’oportunitat era per a uns pocs, havíem de conèixer a un mag que volgués ensenyar-nos tots els seus secrets.
Els continguts màgics sempre foren molt ben guardats i traspassats de mestre a alumne, essent una premissa fonamental per poder preservar aquest art i qui escriu vol deixar clar que en tots els seus cursos s’estudiarà cada efecte des de tots els seus aspectes, des de la tècnica i la seva pràctica, passant per la teoria, fins la correcta presentació del mateix en funció dels aspectes psicològics, aprenent no només un truc sinó un vertader efecte de màgia.

Félix exerceix aquest art de manera professional des de fa més de 15 anys, això li permetrà a vostè estar en contacte amb la màgia en la seva manera essencial, la màgia funcional al seu camp real d’acció, la que realment atrapa l’atenció de tots els públics, ja sigui en un acte professional o simplement amenitzant reunions d’amics.

Els cursos van dirigits a persones que vulguin realitzar una activitat en el seu temps lliure fent de la màgia un hobby, als aficionats que vulguin seguir incrementant els seus coneixements fent de la màgia una vocació i també a aquelles persones amb o sense coneixements previs que vulguin fer de la màgia una professió.

Els alumnes desenvoluparan la desimboltura, l’oratòria, l’agudesa psicomotriu, la memòria, l’habilitat intuïtiva, destreses manipulatives i coordinació neuromotriu. La Màgia proporciona a qui la practica un enfortiment de l’autoestima.

Segons les seves inquietuds es realitzen 3 cursos diferents:

Coneixement general de les especialitats: aquí es veuran quasi totes les varietats de la màgia de manera bàsica adquirint els coneixement necessaris per poder efectuar els efectes. Aquest curs li donarà una visió general de la majoria de les especialitats màgiques ajudant-li a trobar la que més li inquieti i agradi.
Màgia de saló, Màgia d’Escenari, Màgia de prop, Manipulació, Màgia per nins, Cartomàgia, Psicologia de l’espectador, Metal·lisme, Màgia Còmica, Màgia amb animals, Grans il·lusions, Màgia improvisada, etc.

Coneixement específic d’una especialitat: aquí es realitzarà el programa d’activitats en funció de l’especialitat elegida. Es profunditzarà sobre dita especialitat seguint una estricta metodologia d’estudi fins arribar a coneixements avançats i d’alta complexitat tècnica.

Coneixements específics de varies especialitats: es profunditzarà sobre les especialitats que l’alumne desitgi. Un curs “a la carta”, per satisfer plenament totes les seves inquietuds de manera avançada.

Tota persona pot, sense cap dificultat, aprendre infinitat d’efectes màgics de les distintes categories de la màgia.

 

Classes en grup o Individuals

Classes en grup: amb un màxim de 4 alumnes per classe. Es formaran els grups cercant la similitud de les seves inquietuds. Fer feina amb grups molt reduïts permet realitzar una ensenyança clara i directa. Un avantatge molt important d’aprendre amb altres persones és el feedback dels seus companys, on es realitza un procés d’ensenyança- aprenentatge continu que afavoreix considerablement la comprensió i assimilació dels continguts.

Classes individuals: l’alumne podrà treballar sobre les seves pròpies inquietuds, i la individualització permetrà una millor comprensió del continguts aconseguint així un aprenentatge molt més ràpid i significatiu. La relació directa alumne- professor permetrà un aprofitament òptim del temps d’ensenyança i, incrementar la quantitat de coneixements màgics orientats directament sobre inquietuds.

Tant a les classes en grup com a les individuals, l’alumne aprendrà a realitzar un “joc de màgia” des de la primera classe.

LA SEVA CONSULTA NO ÉS MOLÈSTIA.

© Copyright www.cursosmagiamallorca.com Todos los derechos reservados